Candela Roots és un projecte que sorgix de la idea de crear una banda de reggae en valencià, estil que cap grup havia cultivat en exclusivitat en esta llengua. Així, Estel Navarro (veu) , Carla Palacios (davall) , Ricardo Císcar (percussions) i Pau Val (guitarra) s'unixen a dos veterans del panorama reggae a València: Pere Munuera (bateria) i Stephen Fletcher (teclats) . La combinació funciona dede el principi: unes bases contundents i una veu dolça que respecta les pautes del roots reggae més melòdic. Les lletres, que combinen valencià, anglés i francés, transmeten un missatge crític a fi de fer reflexionar a qui les sent.

En l'estiu de 2013 ja han fet uns quants concerts (un d'ells al festival Rototom de Benicàssim) i comencen 2014 amb molta força després de la seua partició en el festival Queens of Reggae organitzat per Riddimwize a principis de Març. Acaben de publicar i presentar el seu primer ep anomenat "Hungry" gràcies als seus fans que van participar en el projecte Verkami que ells mateixos van sol·licitar per a poder traure a la llum este treball.

Candela ROOTS ofereix també un format acústic adaptant-se a les possibilitats dels espais i creant ambients molt agradables i íntims.
 
© 2012 Reggae Valencia                       Desarrollado por JJMM
I    Blog    I      Guia de artistas y grupos valencianos      I      Otros artistas recomendados        I         Backing bands         I      Multimedia     I